Partenerii Galei

La cea de a doua ediție ni s-a alăturat ca partener principal  în proiect Centrul Auto Opel și Skoda Bacău, condus de domnul Gabriel CĂSĂNEANU.

A rămas alături de noi și la această ediție domnul Cristian LUPU și Compania de Producție Publicitară GRAFIT, adică sponsorul principal al ediției precedente. De asemenea,  au rămas alături de noi și domnul Talal Hamad, proprietarul Restaurantului Vila Borghese, precum și doamna Tatiana ȘOLDEANU, invitatul special al primei ediții.

Ni s-au alăturat la această ediție Expresii Florale, florăria administrată de un laureat al ediției precedente a Galei, domnul Dorin BEJENARU. Ni s-au mai alăturat Magazinul Online Enevila și doamna Cătălina BORONEA de la Clubul Social BENEFICA, unde ne-am desfășurat întâlnirile de lucru.

Au venit să ne sprijine în organizarea evenimentului din 6 aprilie, Oana Claudia Prajisteanu și Florin Smeu de la Speaker Club Bacău, precum și voluntarii Centrului European de Educație & Training coordonat de doamna Monica ANDREI și cei ai Asociației „Există o Șansă” coordonată de doamna Elena MITREA.

Ca parteneri media, a rămas alături de noi domnul Cătălin BEJAN de la emisiunea TV și portalul de știri deBACĂU.

Lista completă a partenerilor Galei va fi publicată în curând!