Prima ediție

Descarcă broșura primei ediții


Prima ediție a Galei Tinerilor Antreprenori Băcăuani a fost un proiect al Centrului European pentru Strategii Durabile realizat cu sprijinul logistic al EduSoft şi cu sprijinul financiar al Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Bacău, al sponsorului principal (Grafit) şi al celorlalţi sponsori.

Gala a avut drept scop identificarea între tinerii băcăuani a unor modele reale de antreprenori de succes și promovarea acestor modele către tinerii băcăuani în scopul sporirii creativităţii economice a tineretului băcăuan. Prima ediție a evenimentului s-a bucurat de un real succes, astfel că noi am hotărât să-l reluăm anual, ca proiect de sine stătător, în dorința ca în trei – patru ani să devină un eveniment de referință al comunității băcăuane și un exemplu de bune practici pentru comunitățile celorlalte județe.

În cadrul primei ediții, tinerii au fost invitați să își înregistreze în site-ul proiectului propunerile lor de laureați. Organizatorii au propus câteva categorii (comerț, industrie, turism etc.), iar participanții și-au înregistrat propunerile pe categorii. Ulterior, propunerile au trecut printr-o sesiune de vot, în urma căreia s-au identificat laureații și câștigătorul trofeului galei.

Evenimentul de maximă vizibilitate, decernarea distincțiilor,  s-a desfășurat la Sala de Conferințe ”New York” a Hotelului Dumbrava, în prezența unui public numeros format din tineri, din reprezentați ai antreprenoriatului băcăuan, oficialități băcăuane și reprezentanți ai presei și ai blogosferei.

Evenimentul a fost reflectat în presa scrisă (Deșteptarea), presa online (Ziarul de Bacău) și televiziune (Kit TV – Onești și Bacău).

Mulțumim pe această cale finanțatorului primei ediții:
   

Mulțumim  partenerilor noștri de la prima ediție:

            

Și mulțumim totodată și partenerilor media de la prima ediție:
               

 


Vezi și A doua Ediție